Szia, kedves menyasszony!

Először is gratulálok, ha jól sejtem eljegyeztek 😉 Életed egyik legszebb napja vár rád. Nem csak azért lesz különleges ez a nap, mert szeretteid, barátaid körében örök hűséget fogadsz majd szerelmednek. Hanem azért is, mert ennek a napnak a szépe te leszel. Garantálom neked, hogy olyan képeket készítek rólad, melyekben meghatottan gyönyörködsz majd, ahányszor csak később rájuk nézel. Olyanokat, melyeket szívesen osztasz meg, örömmel teszel ki otthon a falra.

 

Miért leszel gyönyörűséges a képeimen?

 • A hagyományos, merev és giccses beállított esküvői képek helyett olyan jól beállított képeket készítek, melyekről sugározni fog a spontaneitás. A felhőtlen nevetés, a pillanat játékos szépsége.
 • A képek őszinteségét művészi igényű retusálással emelem ki. Épp csak annyi finomítást teszek, ami ahhoz kell, hogy a kész fotón még hangsúlyosabbak legyenek érzelmeitek.
 • Alkalmazkodom igényeidhez minden téren. Ahhoz is, ha pontosan tudod, mit akarsz, és ahhoz is, ha tanácsokat szeretnél arról, mit érdemes lefotózni az esküvődön.
 • Egy biztos: tőlem biztosan nem kapsz sablonos képeket.

Arra biztatlak: menyasszonyként is legyél önmagad.

 • Szeretsz túrázni, a természetben lenni? Tájkép jellegű, természetközeli esküvői képekkel mutatom meg sportos egyéniségedet.
 • Egyedi, sőt extrém a hobbid vagy megjelenésed? Bokszolsz, falat mászol, harcművész vagy? Nem rejtegeted tetoválásaidat?

Legyél menyasszonyként is őrült, vad, belevaló nő!

 

Nézd meg referenciáimat!

Minden szónál többet mondanak a képek. Nézz meg párat esküvői fotóim közül!

Bemutatkozom Neked.


 Magyar László fotós vagyok, a Light & Magic Photography vezetője. Gyönyörű képeket készítek hétköznapi, de cseppet sem átlagos emberekről. Fotóim több kiállításon szerepeltek már, a fotózás művészetét olyan elismert művészektől sajátítottam el, mint Eifert János, Schram András vagy Szipál Martin. Szaktudásomat az Új Generációs Esküvői Fotós (UGEF) képzés sikeres elvégzése is bizonyítja.

 


100% elégedettségi garancia a képekre – ilyet aligha kapsz mástól.

Biztos vagyok képességeimben, ezért esküvői képeimre 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. (Megnyugtatlak: még egyetlen menyasszony sem kérte vissza a képek árát, mind nagyon elégedettek a tőlem kapott esküvői képekkel.)

 

Miért garantálom, hogy elégedett leszel?

 • Megkapod álmaid esküvői képeit, melyeken szép és különleges vagy.
 • Esküvőd minden fontos történését dokumentálom, anélkül, hogy bármibe is beleavatkoznék.
 • A teljes biztonság érdekében gépből, objektívből, tárhelyből, sőt néha magamból is kettőt használok. (Azaz némi felárért másodfotóst is kapsz).
 • Szinte csak utólag, a szép képek láttán jut majd eszedbe, hogy én is ott voltam az esküvődön. Észrevétlenül dolgozom és megjelenésemmel is alkalmazkodom hozzátok.
 • A kész képek vállalási határideje retusálással együtt mindössze 21 nap.

Szóval szeretnél szép, különleges esküvői fotókat?

Kérj ajánlatot vagy hívj fel akár most azonnal!

Jobban szereted a személyes kapcsolatfelvételt? Én is!

Várom a hívásodat a +36 70 520 0085 telefonszámon, beszéljünk meg egy találkozót!

Pontos elképzeléseid vannak? Írd meg az esküvőd fontos részleteit (mikor, hol lesz, vannak-e különleges kéréseid.)

Üzenetedre 24 órán belül válaszolok!

[quform id="1" name="esküvő árajánlat"]