Érvek választáshoz

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • Életed legszebb napja közeledik

    Fontos, hogy kire bizod a megörökítését
  1. 1

Íme, néhány érv, hogy miért válasz engem:

Az eseményhez méltó módon felöltözöm.

Sajnos ennek magától érthetődőnek kellene lennie, de koránt sem az, túl sok fotóst/videóst láttam már polóban és sportcipőben megjelenni. Az esküvő nem a szolgáltató kényelméről szól, így biztosak lehettek benne, hogy elegánsan jelenek meg köztetek.

Teljes esküvői anyagok

Nálam nem csak egy-egy képet nézhettek meg, hanem szívesen mutatok teljes anyagokat is, így biztosak lehettek benne, hogy a teljes eseményről egy csodaszép képgyűjteményt kaptok majd

Mesterséges fényeket is jól kezelem

Sok fotós állítja, hogy ő csak természetes fényeket használ. Tekintve hogy a fényképezés nagy részben a fényektől függ, én jól kezelem a vakukat is, így akkor is felkészült tudok lenni, amikor a körülmények egyébként nem lennének ideálisak.

Gyors utómunka

A esküvő utáni pár napban már kaptok retusált képeket, és a teljes anyag átadása is néhány héten belül megtörténik, messze az iparági átlag ideje alatt.

Dupla adattárolás

Nem csak a felszerelésem fontos elemeire igaz, hogy kettő van belőle, de a az adataitokat is egyszerre két helyen tárolom, hogy semmilyen műszaki hiba okán ne lehessen gond.

Szerződéses keretek

Nagyon fontosnak tartom, hogy jogtisztán működjünk, mert ez minden fél érdeke. Előre, szerződésben rögzítjük a megállapodást, így Ti is biztosak lehettek benn, hogy azt kapjátok, amiben megállapodunk.

Gyönyörű albumok és vászonképek

Célom, hogy képeim ne egyszerű digitális adatként végezzék, hanem kézbe vehetőek, tapinthatóak legyenek, és hosszú távon díszitsék megbízóim otthonát. Ennek megfelelő koncepcióval hozom létre őket számotokra is.

Több szem többet lát

Lehetőségetek van rá, hogy két fotós legyen jelen a nagy napon, ami még változatosabb képanyagokat eredményez.

100% Vevőelégedettség garancia

Hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon teljes vevőelégedettség garanciát vállalok, ha nem tetszene a végeredmény, a teljes megbízási díjat visszafizetem! Eddig még senki nem élt vele 😉

  • Kérj ajánlatot még ma, nehogy más megelőzzön!

  1. 1

Ajánlatot kérek! [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Íme néhány érv, hogy miért válasz engem:”][vc_icon type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-comment”][/vc_column][/vc_row]